Marcel en de neuspiercingfascinatie

Dit artikel verscheen oorspronkelijk bij Shuffle Magazine

“Tupac, jonge!” zegt een grote, stoer-ogende jongen van eind twintig. “Je kunt wel stellen dat hij de trend heeft gezet. Daarom zit die van mij ook aan de rechterkant!”. Neuspiercings. Waar je ook kijkt, vandaag de dag zie je ze overal.

Ware fascinatie

Zowel mannen als vrouwen versieren hun neus met dit sieraad. Tijdens de Shuffle Schrijfmarathon valt het mij op dat vrouwen hem voornamelijk links dragen, terwijl hij bij mannen vaak aan de rechterkant zit. Met het verstrijken van de tijd groeit mijn fascinatie voor de neuspiercing.

Klik hier voor de publicatie van Shuffle Magazine

9 januari 2020 voor Shuffle Magazine in samenwerking met Marcel Prager

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s