Shuffle Stemt #3 – Alkmaarse rolmodellen over politiek

Januari 2021 – Nathalie Kamp en ik zijn het er unaniem over eens: deze verkiezingen moeten er véél meer jongeren naar de stembus. Vanuit deze overtuiging maakten we de videoreeks Shuffle Stemt voor het platform Shuffle Magazine. We gaan in drie video’s de dialoog aan met verschillende jongeren over de democratie, het nut van stemmen en het belang van de vertegenwoordiging van de idealen van jongeren.

In de derde en laatste video brengen we Alkmaarse rolmodellen naar de Waterkant. Zij vertellen vanuit verschillende maatschappelijke invalshoeken waarom de stem van jongeren in Den Haag gehoord moet worden.

Meer Shuffle Stemt? Bekijk hier SHUFFLE STEMT #1 en SHUFFLE STEMT #2

13 maart 2021 voor Shuffle Magazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s