Host – Womanlink Internationale Vrouwendagfestival 2022

8 maart is het Internationale Vrouwendag, dit jaar is het thema ‘M/V Solidariteit – De kracht van verandering’. Het is tijd dat mannen, vrouwen en iedereen die zich daarbuiten of daar tussenin identificeert zich gaat inzetten voor betere gender emancipatie. Alleen samen kunnen we voor verandering zorgen.

Daarom heeft regionaal vrouwen platform WomanLink de krachten gebundeld met meerdere (vrouwen)organisaties om samen een gratis festival te organiseren op 6 maart in Podium Victorie in Alkmaar. Senna Brammer komt de middag hosten.

6 maart 2022 voor WomanLink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s