Kiescast 072 – Podcast Alkmaarse gemeenteraadsverkiezinG

Noordhollands Dagblad lanceert de podcast ’Kiescast 072’ over de gemeenteraadsverkiezingen. In drie afleveringen duikt podcastmaker Senna Brammer in thema’s die Alkmaarse jongeren belangrijk vinden. Ze spreekt met betrokkenen op het gebied van wonen, sport en onderwijs en kijkt met lijsttrekkers naar de verkiezingsprogramma’s.

De podcast ’Kiescast 072’ bestaat uit drie afleveringen: wonen, sport en onderwijs. „Deze thema’s houden jongeren het meest bezig, blijkt uit een peiling onder studenten van het ROC Horizon College in Alkmaar,” zegt podcastmaker Brammer. De eerste aflevering, die nu te beluisteren is via Spotify en Apple Music, gaat over wonen. „Dat is verreweg het meest genoemde thema. De woningnood is ontzettend hoog en jongeren hebben ondertussen genoeg ’bouwen, bouwen, bouwen’ gehoord.”

KLIK HIER VOOR DE PUBLICATIE VAN NOORDHOLLANDS DAGBLAD

7 maart 2022 voor Noordhollands Dagblad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s