Verslaving, afkicken en nu: ondernemen. Anna Belle Prins (20): ’Pas in de kliniek heb ik opgebiecht dat ik hele weekenden doorhaalde’

„Ze is vorig jaar overleden”, zegt de twintigjarige Anna Belle Prins. Ze wijst naar een ingelijste foto naast de ingang van haar vintage kledingwinkel Handpicked 2.0. Op de foto ligt een vrouw met kort haar, onderuitgezakt op een bank. Ze draagt een tuinbroek, is omringd door tijdschriften en kijkt zelfverzekerd de camera in. Het beeld brengt je terug naar de jaren zeventig. „Ik baal ervan dat ik haar in haar laatste levensjaar niet meer heb gezien.”

De vrouw is haar tante. „Ze zou super trots op mij en de winkel geweest zijn. Helemaal omdat ze weet waar ik vandaan kom”, zegt Anna Belle. Een negatief zelfbeeld, verslaving en afkicken: de afgelopen zes jaar zijn niet makkelijk voor de Alkmaarse geweest. Het ondernemen, de opening van haar winkel en actief bezig zijn met herstellen is wat haar rust brengt.

KLIK HIER VOOR DE PUBLICATIE VAN NOORDHOLLANDS DAGBLAD

27 maart 2022 voor Noordhollands Dagblad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s