Ik app je lief. Of eigenlijk, liever niet

Mensen kijken is mijn grootste hobby. Het liefst gluur ik ongegeneerd vanachter een groot glas speciaalbier en bij voorkeur schijnt het lentezonnetje ook nog op mijn gezicht. Helaas zijn de weergoden niet altijd aan mijn zijde en heb ik na een lange dag werken niet altijd zin om mijn huis te verlaten. Het is best een opgave, mensen-kijk-hobbyist zijn.

Lang leve de 21e-eeuwse technologie. Datingapps als Tinder, Bumble of Happn maken het mogelijk dat ik mijn grootste hobby gewoon kan beoefenen vanuit mijn bed, vanaf het toilet of tijdens het kijken van slechte reality tv – mijn andere hobby. Deze applicaties hebben geen boodschap aan de weergoden of mijn energielevel na een werkdag.

KLIK HIER VOOR DE PUBLICATIE VAN NOORDHOLLANDS DAGBLAD

18 juni 2022 voor Noordhollands Dagblad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s