Over mij

Kwetsbaarheid is kracht: een terugkerend element in mijn werk.

Ik vind het belangrijk om altijd een stukje kwetsbaarheid in mijn werk te leggen. Van mezelf, van anderen en van de wereld. Wederzijds respect, onbevooroordeeld luisteren en zorgvuldigheid zijn hierbij kernwaarden van betekenis.

Mijn naam is Senna Brammer, 23 jaar en afkomstig uit Alkmaar. Ik koester een grote liefde voor reizen en heb een bijzondere interesse in het Midden-Oosten. Daarnaast houd ik mij graag bezig met thema’s als politiek, feminisme, duurzaamheid en Europa.

In 2018 verhuisde ik de grens over naar Antwerpen, België om Journalistiek te studeren aan AP Hogeschool. Iets dat ik erg graag doe en waar ik genoeg ruimte vind voor mijn flinke dosis enthousiasme, ambitie en nieuwsgierigheid.

Inmiddels bevind ik mij in het laatste jaar van de studie. In het kader van een Erasmus+ uitwisseling volg ik het eerste semester van ’21-’22 aan GIPA – Georgian Institute for Public Affairs in Tbilisi, Georgië. Het tweede semester mag ik een afstudeerstage lopen bij de Internetredactie van de regionale dagbladen van Mediahuis Nederland in Amsterdam.