Over mij

Kwetsbaarheid is kracht: een terugkerend element in mijn werk.

Ik vind het belangrijk om altijd een stukje kwetsbaarheid in mijn werk te leggen. Van anderen, maar ook van mezelf. Wederzijds respect, onbevooroordeeld luisteren en zorgvuldigheid zijn hierbij kernwaarden van betekenis.

Mijn naam is Senna Brammer, 24 jaar en afkomstig uit Alkmaar. Ik koester een grote liefde voor het vertellen van verhalen en ontdekken van nieuwe plekken. Daarnaast houd ik mij graag bezig met thema’s als politiek, jongerenparticipatie en duurzaamheid.

In 2018 begon ik met de studie Journalistiek aan AP Hogeschool. Drie leerzame jaren in Antwerpen, een Erasmus+ semester in Tbilisi, Georgië en een afstudeerstage op de internetredactie van de regionale dagbladen van Mediahuis Nederland in Amsterdam volgden.

Als jonge journalist zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om jongeren te enthousiasmeren onderdeel te zijn van het maatschappelijk debat. Ook begeef ik mij graag op het speelveld van creativiteit tussen audio, video en tekst en verken ik met plezier de grenzen van online storytelling.

Mijn loopbaan mag ik in de zomer van ’22 starten als verslaggever voor het Noordhollands Dagblad. Heb je een mooi verhaal of wil je samenwerken? Mijn mailbox staat altijd open!