Bachelorproef Docu: tot de macht drie – als paniek toeslaat, zie jij mij dan?

De interactieve documentaire ‘tot de macht drie’ is een open en eerlijk portret van paniekaanvallen. Zie het als een universele zoektocht naar woorden die de innerlijke wereld van angst verkennen. Vaak onzichtbaar aan de buitenkant, maar des te schrijnend aan de binnenkant.

Middels een persoonlijke noot verkent ‘tot de macht drie’ de mogelijkheden van online platforms en het speelveld van creativiteit tussen video, audio en tekst. De film voert je aan de hand van de drie overlevingsmechanismen ‘verstijven’, ‘vluchten’ en ‘vechten’ mee van een eerste confrontatie met paniek, naar het leren omgaan met angst als constant aanwezige factor in het leven.

KLIK HIER OM ‘tot de macht drie’ TE BEKIJKEN

1 juni 2022 – afstudeerproductie voor de studie Journalistiek aan AP Hogeschool Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s